Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Skirt Bike 2015: Fete cochete, băieți cool şi biciclete accesorizate. Plimbare colorată pe două roți, la Alba Iulia

Publicat

IMG_4993 Reprezentantele sexului frumos din Alba Iulia s-au „gătit” și au pornit înr-una dintre cele mai trendy plimbări pe două roți. Cu rochițe colorate, sandale, tocuri sau pantofi sport, fetele au venit pe biciclete la doua ediție a paradei Skirt Bike la Alba Iulia. Cochetele au avut parte și de compania unor băieți cool, iar împreună au străbătut cu bicicletele frumos împodobite prin zona Cetate a orașului.

Au pornit din Piața Cetății, de la ora 17.30, însă o ploaie scurtă de vară a făcut ca grupul de bicicliști să rămână, pentru câteva minute, în fața Catedralei Reîntregirii. Traseul a continuat mai apoi spre Hotel Cetate, strada Cloșca, Bulevardul Transilvaniei și înapoi în Cetatea Alba Carolina. Punctul final al plimbării este Framm’s, lângă Biblioteca Batthyaneum.

(P)  Haine și pantofi sport pe FashionSport.ro. Adidași, teniși, tricouri, pantaloni, echipament de alergare, ciclism sau fitness Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Atât fetele și femeile, cât și băieții, bărbații și copiii au primit o provocare: să își împodobească bicicletele în cele mai inedite moduri. Astfel, peste 100 de participanți au venit la evenimentul cu biciclete, cu cele mai inspirate accesorii.

Parada Skirt Bike 2015 este găzduită de Alba Iulia, pentru al treilea an consecutiv. Cetatea Alba Carolina a fost străbătută de cele mai frumoase biciclete, conduse de fete cochete și băieți cool.

„Sărbătorim ciclismul ca un mod de deplasare în oraș: spre muncă, spre evenimente sociale, sau ca mijloc de a descoperi un oraș. Este cea mai chic paradă a bicicletelor, unde domnițe cochete și cavaleri eleganți pedalează prin frumosul nostru oraș. Dress code: cât mai colorat”, au transmis organizatorii.

Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de nişte bicicliste vesele, inteligente şi pasionate, care vor să convingă cât mai multe femei să înfrunte traficul din oraş pe două roţi. Acţiunea a fost lansată în 2010, în mai multe oraşe: Bucureşti, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Iaşi, Sibiu, Timişoara, Braşov, Arad şi, din 2013, la Alba Iulia.

SkirtBike îşi propune să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mijloc de transport de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea sau imaginea, putând purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea şi frumuseţea.

Dacă până acum, Skirt Bike era un eveniment desfășurat în câteva ore, ediția a III-a se „întinde” pe două zile. Astfel duminică de la ora 16.00, la intrarea în Parcul Dendrologic sunteți așteptați la alte câteva ore de sport și socializare.

Dacă evenimentul de sâmbătă a fost despre culoare și eleganță pe două roți, ziua de duminică este dedicată mișcării și bicicletei ca sport. Bicicliștii vor pedala pe „Transalpina de Mamut”, fiecare în ritmul său. Pentru a vă răsplăti efortul depus, organizatorii vă vor cinsti cu un prânz vesel, unde veți avea ocazia să vă cunoașteți mai bine. Este recomandată și o pătură.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. danielaz

    duminică, 28.06.2015 at 15:10

    Foarte frumos, dar am vazut doar 1 copil cu casca de protectie, in rest nimeni. Ar fi trebuit sa fie obligatoriu accesoriul acesta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax