Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Șofer de TIR, prins cu 50 de kilograme de heroină, de procurorii DIICOT. Suma uriașă cu care s-ar fi vândut pe piața neagră

Publicat

Aproape 50 de kilograme de heroină au fost găsite duminică, de polițiștii DIICOT, în bagajele unui cetățean bulgar, care se afla la volanul unui autocamion. 

Drogurile care pe piața valorează în jur de un milion și jumătate de euro, erau ascunse în pachete, printre mai multe sacoșe cu mâncare. 

S.I., cetățeanul bulgar,  a fost reținut timp de 24 și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

Potrivit DIICOT, în cauză s-a stabilit că, la data de 24 mai 2020, inculpatul S.I. s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – județul Dolj, pe sensul de intrare în România din Bulgaria, la volanul unui autocamion.

Cu ocazia efectuării controlului specific, polițistii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în cabina autocamionului, într-o geantă de voiaj ascunsă printre bagaje şi sacoşe cu mâncare, mai multe pachete ce conțineau aproximativ 50 kg de heroină, cu o valoare de piață de aproximativ 1.500.000 euro.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 25.05.2020 at 21:17

    Asi fi tare interesat sa vad un reportaj cu momentul distrugerii stupefiantelor confiscate. Sau astea nu se distrug ci se recicleaza ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax