Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Şofer din Alba implicat în ACCIDENT MORTAL pe DN15 în judeţul Mureş. Două persoane şi-au pierdut viaţa

Publicat

accident tir

Un şofer de TIR din Alba a fost implicat într-un accident grav, miercuri, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa. Autovehiculul de mare tonaj pe care-l conducea a fost lovit de un autoturism, pe contrasens, iar în urma impactului camionul s-a răsturnat pe şosea. Cele două persoane care au murit erau din autoturism, o femeie şi un cetăţean străin. TIR-ul a lovit şi alt autoturism.

Vezi FOTO: Grav accident rutier în județul Mureș. Două persoane și-au pierdut viața și alte 4 au fost rănite

Potrivit IPJ Mureş, accidentul s-a produs miercuri, la ora 17.05, pe DN 15 E578, la km 114+400 m, în afara localității Suseni.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 36 de ani, din județul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat, de 32 de ani, din județul Alba, care s-a răsturnat pe carosabil, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus din direcția Reghin-Toplița, de către un bărbat, de 29 de ani, din județul Mureș.

colaj-accident-mures

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto de 36 de ani, precum și a unui pasager, aflat în autoturismul condus de aceasta, respectiv un bărbat, de 42 de ani, cetățean străin.

accident DN15 suseni

Alte două persoane, respectiv conducătorii celorlalte două vehicule au suferit vătămări corporale ușoare. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax