Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Șofer din Alba, implicat într-un accident GRAV produs pe A1 Sebeș-Sibiu. Ar fi schimbat banda de deplasare

Publicat

Un bărbat din județul Alba a fost implicat într-un accident grav, produs miercuri seară pe Autostrada A1, pe sensul Sibiu – Sebeș. 

Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva intervin miercuri seara la un accident rutier produs pe A1, la kilometrul 270, Săliște, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Alba, a schimbat direcția de deplasare din banda 1 în banda 2 pentru a permite unui autovehicul să pătrundă din banda de accelerare în banda 1.

În acel moment a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Cluj. Acest autoturism a fost proiectat apoi în glisiera marginală.

Șoferul autoturismului proiectat în glisieră și pasagera din mașina pe care o conducea, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Cluj, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital.

În zonă se circulă îngreunat, pe banda 2.

La accident a intervenit de urgență și ISU Sibiu cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Echipajul a acționat pentru descarcerarea unei femei în vârstă de 22 de ani.

Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD cu medic având multiple traumatisme la nivelul membrelor și transportată de urgență la UPU Sibiu, conștientă.

De asemenea a fost  transportat la UPU Sibiu un bărbat de 28 de ani cu atac de panică, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Sursă foto: ISU Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax