Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Șofer din Alba implicat într-un accident mortal în Baia de Criș. O femeie și-a pierdut viața

Publicat

Un șofer din Alba, în vârstă de 40 de ani, a fost implicat în această seară într-un grav accident în județul Hunedoara. În urma accidentului o femeie a murit. Accidentul a avut loc în jurul orei 20,30, în zona localității Baia de Criș.

Potrivit informațiilor poliției femeia, în vârstă de 67 de ani, ar fi traversat strada fiind lovită de autoturismul condus de șoferul din Alba.

Comunicatul poliției

”Astăzi, în jurul orei 20:30, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, pe raza comunei Baia de Criș, din direcția Oradea-Deva, a acroșat cu autoturismul o femeie în vârstă de 67 de ani, din comuna Baia de Criș, care se pare că a traversat neregulamentar strada.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul femeii (aceasta nemaiputând fi resuscitată de echipajul de ambulanță sosit la fața locului). În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.”

foto: Facebook/ InfoTrafic jud. Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax