Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Șofer din Alba, rănit după ce s-a răsturnat cu un TIR pe DN66 în Hunedoara. A distrus un stâlp electric și mai multe garduri

Publicat

Șoferul unui autotren înmatriculat în Alba a fost rănit după ce s-a răsturnat pe DN 66, în localitatea Batiz, din județul Hunedoara. Accidentul rutier a avut loc miercuri seara. 

Potrivit IPJ Hunedoara, la data de 11 ianuarie 2023, în jurul orei 20:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autotren pe DN 66, pe raza localităţii Batiz, a pierdut controlul direcției de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, distrugând un stâlp de electricitate și gardurile împrejmuitoare a trei imobile.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

sursă foto: DRDP Timișoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax