Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Șofer din Ocna Mureș, implicat într-un accident în județul Bistrița. Două autocamioane s-au lovit pe un drum județean

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș a fost implicat vineri dimineață într-un accident petrecut în județul Bistrița. Acesta conducea un autocamion a intrat în coliziune cu un alt autocamion. 

Polițiștii Serviciului Rutier și polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean intervin la un accident rutier produs pe Drumul Județean 172F în Braniștea, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița, vineri dimineață.

În urma accidentului, traficul este blocat pe ambele sensuri. În această dimineață, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale, semnalat pe Drumul Județean 172F în Braniștea.

Din primele informații, un autocamion condus de un bărbat de 50 de ani din Ocna Mureș, în timp ce se deplasa pe direcția Dej către Beclean, a intrat în coliziune cu un alt autocamion care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 37 de ani din Buftea.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 3.045 lei conform OUG 195/2002 față de administratorul drumului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax