Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Șoferul unui Ford a ajuns cu mașina pe SCUARUL din zona OMV, de la Stadion, după ce a evitat un CÂINE. I-au SĂRIT și airbagurile

Publicat

accident OMV Un accident rutier s-a produs miercuri seara, în jurul orei 22.30 pe Bulevardul Republici, în zona benzinăriei OMV de la Stadion. Șoferul unui Ford Focus a evitat un câine, care i-a tăiat calea și a ajuns cu autoturismul pe scuar. În urma impactului șoferul nu a fost rănit, dar din păcate mașina a fost destul de „șifonată”.

Un câine i-a dat bătăi de cap unui șofer din Alba, miercuri seara. În timp ce acesta circula pe Bulevardul Republicii, în zona benzinăriei de la Stadion, câinele a traversat drumul fără să se „asigure”, iar șoferul care l-a evitat a urcat cu mașina pe scuarul din mijlocul străzii.

Impactul a fost atât de puternic încât au sărit și airbagurile, iar parbrizul s-a spart. Și plăcuțele de înmatriculare au zburat de locul lor, iar la roata din dreapta a făcut și pană. Din fericire atât șoferul, cât și animalul au scăpat teferi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul89

    joi, 04.12.2014 at 03:25

    hava e devina

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax