Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Spațiu multifuncțional și parcări, amenajate în zona cimitirului municipal din Alba Iulia. Proiect în Consiliul Local

Publicat

20161216_164921Consilierii locali din muncipiul Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința de joi, 22 decembrie, avizarea docmentației PUZ pentru reglementarea unei zone de servicii la Cimitirul Municipal, spațiu multifuncțional și parcaje.

Zona prevăzută în proiect se află situată între Bulevardul Încoronării și strada Take Ionescu. Obiectivul PUZ îl reprezintă elaborarea soluției urbanistice pentru reglementarea unei zone de servicii ce va deservi cimitirul municipal – construire spațiu multifuncțional și parcaje, precum și amenajarea aleilor, parcajelor și spațiilor verzi.

Amplasarea și funcționalitatea construcției propuse este în concordanță cu tema de proiectare și nevoile beneficiarului pentru a-și asigura condițiile optime de desfășurare a activității propuse, se arată în documentaţia de proiect.

Construcția propusă va fi realizată din zidărie portantă de cărămidă, cu fundații continue din beton turnat monolit, zidărie portanată cu fundații continue, șarpantă lemn și țiglă ceramică.

Spațiul multifuncțional propus va fi compus din următoarele spații: sală de evenimente, spații auxiliare depozitare și preparare alimente, birou administrație cimitir și grupuri sanitare. Suprafața terenului este de 3.263 mp, iar suprafața construită propusă este de 530 mp (suprafața construită desfășurată propusă de 700 mp).

Accesul pietonal se va realiza din incinta zonei de parcare pentru cimitir, latura nord, iar accesul aprovizionare pe latura sud. În jurul clădirii se va realia un trotuar de minim 100 cm lățime din dale de beton montate pe pat de nisip. Se vor realiza accese atât pietonale cât și carosabile pe parcelă, care să deservească spațiul multifuncțional. Datorită faptului că cimitirul municipal nu dispune de suficiente spații de parcare, se propune și amenajarea unor parcaje suplimentare care vor deservi spațiul multifuncțional și cimitirul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax