Connect with us
Publicitate

CUGIR

Foto: Spectacol artistic la Casa de Cultură din Cugir dedicat Zilei Internaționale a Copilului

Publicat

La Casa de Cultură a orașului Cugir a avut loc, joi seară, un spectacol artistic dedicat Zilei Internaționale a Copilului.  Au fost prezenți copiii de toate vârstele însoțiți de părinți ori de bunici. Programele artistice care au cuprins spetacole de teatru (scenete), recitaluri de poezie, momente muzicale și momente de dans artistic și sportiv susținute de către cercurile cultural artistice care își desfășoară activitatea în cadrul Casei de Cultură Cugir.

Au susținut diferite momente: Fanfara de copii a Casei de Cultură (profesor Petre Adam), Fanfara de Copii „Rom&Gal” Cugir condusă de Cristian Roman , Cercul de teatru ( prof. Maria Dodoc) ,actorii punând în scenă piesa „Frumoasa și Bestia – castelul vrăjit”, Cercul de chitară ( prof. Silviu Oprișiu), Clubul de Dans Sportiv „ProDance2007” Cugir ( prof –coregraf Robert Prodan) și elevii Școlii de dans „Mirabela Herlea”.

Sorin Giurca

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax