Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Spectacol de 8 Martie la Liceul Teoretic Teiuș. Dans, scenete și flori pentru doamne și domnișoare

Publicat

Liceul Teoretic Teiuş a organizat vineri un spectacol în cinstea femeilor care se serbează în data de 8 martie. Momentele au fost pregătite de cadrele didactice de la grădiniţe, clasele primare, gimnaziale şi liceu.

În deschidere au fost prezenţi Seniorii, persoane aflate la vârsta a treia din Teiuş. Au urmat momente de dans, muzică, scenete, coordonate de cadrele didactice şi Ansamblul „Ghiocelul”, „Top-dance 2007” şi „Rrom Dance” Teiuş. Consiliul Şcolar al Elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş a oferit un bucheţel de ghiocei şi viorele doamnelor şi domnişoarelor aflate la spectacol, iar revista şcolii, Generaţia Pro a realizat un număr de colecţie, destinat femeilor.

La spectacol au fost prezenţi directorul Octavian Rusu, primarul Mirel Hălălălai, consilieri locali, cadre didactice, părinţi.

„În această zi  sărbătorim  Ziua Femeii încă din 1913, ca urmare a eforturilor femeilor de a obţine condiţii mai bune de lucru şi drept de vot. Chiar dacă vremurile s-au schimbat şi suntem tot mai aproape de ţelurile pentru care înaintaşele noastre au luptat, sărbătorim şi azi cu aceeaşi satisfacţie Ziua Internaţională a Femeilor”, transmit reprezentanţii liceului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax