Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Spectacol de colinde şi scenete de Crăciun oferite de elevii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia

Publicat

Elevii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” au pregătit un cadou-surpriză, cu ocazia Naşterii Domnului, pentru cei dragi. Luni, Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, a găzduit un spectacol de colinde susținut de tinerii liceeni.

Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și a reușit să adune peste 300 de elevi, profesori și părinți.

Timp de mai bine de două ore, familiile elevilor şi cei prezenți în Casa de Cultură a studenților din Alba Iulia au intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă și s-au bucurat de un recital de colinde româneşti şi internaţionale.

Pe lângă momentele susținute de elevii de liceu, publicul a putut să îi admire pe micuții din clasa I de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Alba Iulia, care au pregătit un moment special. Pentru a le răsplătii efortul Moș Crăciun a ajuns la eveniment special pentru a le înmâna cadouri.

Și pentru că a fost un eveniment dedicat Crăciunului, spectatorii au putut vedea,ilustrat cu un video-proiector, povestea nașterii Domnului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax