Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Spectacol de patinaj artistic pe gheață cu sportivi din Miercurea Ciuc, la patinoarul din Cugir

Publicat

Patinoarul din incinta complexului sportiv „Cugir Arena” a fost, joi seara, gazda unui program de patinaj artistic pe gheață.

Spectacolul a fost oferit de către sportivii din cadrul secției de patinaj artistic aparținând Clubului Sportiv Școlar Miercurea Ciuc, însoțiți de către antrenoarea și coregrafa Maria Lőffler. Profesioniști, cei șapte sportivi, între aceștia regăsindu-se și doi campioni naționali de seniori respectiv juniori, au oferit un scurt program (40 minute) de patinaj artistic pe gheață.

În fața publicului, patinatorii au prezentat elemente tehnice de patinaj artistic, elemente care sunt puse în practică și la competițiile sportive. Astfel cei prezenți au putut admira sărituri, piruete, secvențe de pași rapizi toate acestea, combinate cu mișcări artistice. Toate aceste elemente de virtuozitate și tehnică sportivă au fost puse în scenă pe fundalul unei piese instrumentale aleasă de către fiecare patinator în parte.

Sportivii care au făcut spectacol pe gheața patinoarului din Cugir au fost: Bere Zoja, Bartalis Kincső, Raduly Réka, Bartalis Hajnalka, Bere Larisa, Kecskés Dorian (campion național de seniori) și Ureche Andreea (Campioană națională de juniori și campioană a Cupei Europa la patinaj artistic).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax