Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO: Spectacol omagial în memoria lui Ion Luca Caragiale, la Cugir

Publicat

Sala de spectacole a Casei de Cultură din Cugir a găzduit, marți seara, spectacolul omagial sub genericul „D’ ale lui Caragiale”, în memoria celui mai mare dramaturg și scriitor român, Ion Luca Caragiale.

Pentru o oră și jumătate, actorii Cercului de Teatru al Casei de Cultură Cugir și membrii Școlii de Artă Populară din Cugir, ambele cercuri coordonate de către regizoarea și actrița Maria Dodoc, au intrat în pielea personajelor din operele lui I.L.Caragiale.

Astfel cei mai mici actori, au interpretat schița de moravuri „Vizită „, operă care a apărut în volumul „Momente și schițe” din anul 1901.

Piesele „Bubico” și un fragment din piesa de comedie „O noapte furtunoasă” , au fost puse în scenă de actorii din cadrul claselor gimnaziale.

Seara dedicată lui Caragiale , s-a încheiat cu scenetele „Conul Leonida față cu reacțiunea” , „Poetul” și un fragment din piesa de teatru „D’ ale carnavalului „, puse în scenă de artiștii aparținând celor două licee din orașul de la „poalele” Drăganei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax