Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Spectacol total la Blaj. Întreaga suflare a orașului a fost prezentă la parada cu torțe și călăreți

Publicat

parada

A doua Zi a orașului Blaj s-a încheiat în forță. Chiar dacă nu a fost vorba de vreun invitat surpriză, primarul Gheorghe Rotar a știut cum să-și surprindă cetățenii și le-a oferit acestora o paradă cu torțe, fanfară și călăreți.

Evenimentul a durat aproximativ o oră, timp în care convoiul condus de Fanfara  Centrului de cultură ”Augustin Bena” din Alba Iulia a fost urmată de călăreți, oficialități, dar și de curioşi, într-un tur prin centrul orașului Blaj. De la eveniment nu a lipsit nici Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Aflat în plină campanie electorală, primarul Gheorghe Rotar nu a ratat șansa de a face o baie de mulțime de Zilele orașului, iar duminică, în încheierea manifestărilor, vor avea loc câteva recitaluri de excepție. Nume grele din muzica românească vor urca pe scena din Blaj, amplasată pe ”Câmpia Libertății”.

FOTO: Cătălin Crăciun

[nggallery id=230]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax