Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Spectacolele „Mă mut la mama”, „Mă mut la…tata?” au adus zâmbetul pe buzele celor prezenţi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

Scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a găzduit, miercuri seară două spectacole de teatru, două comedii  copioase cu actori de renume. „Mă mut la mama” şi „Mă mut la…tata?” au adus zâmbetul pe buzele celor prezenţi la spectacol.

Din distribuţia pieselor de teatru au făcut parte actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Ioana Ancea, Andreas Petrescu, iar regia este semnată de Gelu Colceag.

„Mă mut la mama” este povestea a doi fraţi cu vârste apropiate de 30 de ani. Unul este părăsit de soţie, iar celălalt înşelat de iubită. Astfel, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să îşi trăiască copilăria. Mama este o văduvă de 57 de ani care, deşi este singură în casă, are şi un iubit, pe care l-a cunoscut la facultate. Când apar băieţii acasă, apar şi conflictele. În primul rând apar geloziile,, fiecare dintre cei doi are senzaţia că “mămica” îl iubeşte mai mult pe celălalt. Ideea că mama are un iubit şi că are dreptul la dragoste, la viaţă e de neconceput în mintea celor doi şi asta pentru că aşa cum spune chiar unul din fii săi „mama este mama”.

Pe lângă gelozia unul faţă de celălalt, cei doi fraţi sunt neliniștiți la gândul că iubitul mamei lor ar putea să fi mai tânăr de cât ei astfel încearcă cu orice preţ să îl cunoască. Finalul piesei îi face şi pe spectatori cu privire la misteriosul iubit care are vocea lui Florin Piersic.

Pentru a afla cine este el şi câte trebuie să îndure din cauza celor doi, la Casa de Cultură a Sindicatelor a fost jucată şi piesa „Mă mut la…tata?”.

La sfârşitul primei părţi actriţa Adriana Trandafir le-a dezvăluit spectatorilor că acestă piesă a fost scrisă special pentru ea de către Andreas Petrescu.

„Mă mut la mama” este, o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită sau drumul spre idealitate, atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax