Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Spitalul din Alba Iulia, reprezentat la concursul național „Meniuri de spitale”. Cum arată meniul de 22 de lei

Publicat

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, reprezentat cu cinste de către asistent principal dietetician Vesa Nicoleta, coordonator bloc alimentar și bucătar Les Alexandra, la concursul național „Meniuri de spitale, medicamente pentru suflet”.

Reprezentantele spitalului au gătit ciorbă de perișoare, paste cu ton și brioșe cu fructe, încadrându-se în alocația zilnică de hrană pentru un pacient și respectând cantitatea, calitatea și varietatea preparatelor realizate.

Chiar dacă nu au ajuns pe podium, această primă ediție a concursului constituie un început promițător pentru ceea ce se va schimba în întreaga țară pentru pacienții spitalelor de stat.

„A fost o experiență minunată și ne bucurăm că am fost selectați printre cele 28 de spitale din întreaga țară. Eu sunt mândră de cele două colege pentru modul în care au reprezentat spitalul.

Mâncarea a fost gustoasă și ne-am încadrat în bugetul per pacient, pentru masa de prânz. Vom introduce, așadar, în meniul pacienților cele 3 feluri de mâncare prezentate: ciorbă de perișoare, paste cu ton și brioșe cu fructe”, a transmis Diana Mârza, manager SJU Alba Iulia.

Concursul a fost organizat la Sighișoara, în perioada 11-13 mai, iar SJU Alba Iulia a participat cu sprijinul Sanitas Alba.

Conform legislației, suma alocată pentru hrana unui pacient este de 22 de lei pe zi.

sursa: SJU Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax