Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Spitalul Municipal Aiud a primit paturi pentru nou-născuţi de la Crucea Roşie Română – Filiala Alba

Publicat

Spitalul Municipal Aiud a fost selectat de Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba pentru a beneficia de o donaţie, constând în 6 paturi pentru nou-născuţi şi 356 cearceafuri, în valoare totală de 14.492 lei.

Capacitatea secţiei Neonatologie a Spitalului Municipal Aiud este de 10 paturi, din care 5 erau vechi de 50 ani. Cele 6 paturi noi donate le vor înlocui pe cele menţionate anterior, asigurând astfel, din acest punct de vedere, condiţii la cele mai înalte standarde pentru noii născuţi din municipiul Aiud.

Pătuțurile au caracteristici specifice: Trendelenburg 0-15 grade, antitrendelenburg: 0-12 grade, inaltime reglabila: 780-980 mm, saltea, roți pentru deplasare silențioasă.

„Primăria Municipiului Aiud a dezvoltat o colaborare deosebită cu Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba în urmă cu doi ani, dezvoltând programe menite să vină în sprijinul comunităţii noastre.

Mulţumim Crucii Roşii Române Filiala Alba pentru gestul frumos şi pentru contribuţia adusă municipiului Aiud”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax