Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Sportivi ai ACS Karate Club Gemina din Alba Iulia, pe podium la Cupa Scorpion la Karate desfășurată în județul Olt

Publicat

Cinci spotivi ai ACS Karate Club Gemina DBP Alba Iulia au obținut 11 medalii la Cupa Scorpion la Karate, desfășurată pe 23 martie în orașul Balș, județul Olt. Este vorba despre cinci medalii de aur, trei medalii de argint și trei medalii de bronz. 

După o așteptare cu emoții și o pregătire intensă, cu abnegație, perseverență, hărnicie și mare dorință de a concura, karateka de la ACS Karate Club Gemina DBP din Alba Iulia au făcut o nouă deplasare în Oltenia unde au participat la cea de-a XII-a ediție a Cupei Scorpion la Karate, desfășurată sâmbătă, 23 martie, în Sala de Sport a Liceului Teoretic Petre Pandrea, orașul Balș, județul Olt,

Competiția organizată cu sprijinul Primăriei Balș de ACS Karate-Do Slatina, în Balș având o filială a clubului, a fost structurată pe 4 probe, kata individual, kumite individual shobu ippon, kumite individual shobu sanbon și kata echipe, pe categorii de vârstă și grad.

Spiritul artelor marțiale, respectul și fair play-ul au fost prezente pe tatami unde 180 de karateka de la 14 cluburi din România, de la vârste foarte mici până la seniori, au demonstrat agilitate, viteză, forță, concentrare, rezistență și spirit de echipă, fiind susținuți înfocat de antrenori, părinți și rudele acestora.

Delegația ACS Karate Club Gemina DBP, Alba Iulia a fost formată din sensei Dorin Mureșan, 4 dan, instructor și arbitru în competiție, sensei Ioan Pantea, arbitru și de 5 karateka: Anamaria Suciu, Aura Muntean, Mihai Muntean, Patrik Pantea și Claudia Cornici.

Cei cinci sportivi, antrenați la Alba Iulia de shihan Dumitru Danciu, 8 dan, sensei Cosmin Bolca, 5 dan, sensei Dorin Mureșan, 4 dan și sensei Laurențiu Bolca, 4 dan, au avut pe ansamblu evoluții foarte bune câștigând în total 11 medalii, dintre care 5 medalii de aur, 3 medalii de argint și 3 medalii de bronz după cum urmează:

Anamaria Suciu, 15 ani, 5 kyu

  • kata individual – aur,
  • kumite individual shobu sanbon – argint,
  • kumite individual shobu ippon – bronz;

Aura Muntean, 13 ani, 5 kyu

  • kata individual – bronz;

Mihai Muntean, 10 ani, 9 kyu

  • kata individual – aur ;

Patrik Pantea, 15 ani, 9 kyu

  • kata individual – aur,
  • kumite individual shobu sanbon – aur,
  • kumite individual shobu ippon – aur

Claudia Cornici, 13 ani, 9 kyu

  • kata individual – argint,
  • kumite individual shobu sanbon – bronz,
  • kumite individual shobu ippon – argint

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax