Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Sprijin pentru o familie din Zlatna. Au trecut printr-un accident și un incendiu, la doar 2 zile distanță

Publicat

O familie din Zlatna are nevoie de sprijin pentru a depăși un moment dificil. Cei doi soți, împreună cu fiica lor, în vârstă de 15 ani, au scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident auto, pentru ca 2 zile mai târziu să se trezească cu locuința mistuită de flăcări. Soții Trifan au o situație financiară modestă fiind imobilizată în scaun rulant, diagnosticată de mai bine de 15 ani, cu scleroză multiplă, iar soțul, în incapacitate de muncă, după două operații la coloana vertebrală.

„La sfârșitul lunii trecute, cei trei membri ai familiei Trifan se deplasau către Câmpeni, iar în apropierea localității Feneș s-au răsturnat în afara părții carosabile, fiind nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru scoaterea lor din interiorul mașinii. Din fericire, niciunul din ei nu a avut nevoie de spitalizare, rămânând doar cu trauma psihică a evenimentului rutier.

Aceștia s-au întors acasă, pentru ca după nici două zile, să fie treziți în miezul nopții, de flăcările care au cuprins tot podul casei lor. Toți cei aflați în locuință au scăpat teferi, însă pagubele produse de incendiu sunt însemnate.

Soții Trifan au fost ajutați până acum de către cunoștințe pentru a face unele reparații, însă au nevoie în continuare de bani pentru a face casa din nou locuibilă” a transmis Asociația SM Speromax Alba.

Astfel, toți cei care doresc să le vină în ajutor, pot face donații în lei, în contul RO22RNCB0013051499200001, deschis pe numele Trifan Simona Ioana. De asemenea, donațiile pot consta și în obiecte de mobilier, atât de utile în astfel de situații. Pentru asta, puteți contacta Asociația SM Speromax Alba, la numărul de telefon 0358/103.535, sau la sediul din Alba Iulia, str. Gladiolelor, nr. 3A, dar și familia Trifan, la numărul de telefon 0757.242.989.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Daiana Maria

    luni, 11.02.2019 at 18:29

    Lipseste o cifra din codul IBAN,astfel ca nu se pot depune sume de bani in contul doamnei Trifan. Cum as putea afla codul IBAN corect?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax