Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Stadionul Cetate din Alba Iulia are una dintre cele mai moderne suprafețe de joc din regiune. Cât a costat modernizarea

Publicat

Lucrările de modernizare a gazonului de pe Stadionul Cetate din Alba Iulia au fost finalizate recent. Stadionul beneficiază astfel de una dintre cele mai moderne suprafețe de joc din regiune, cu încălzire și irigare automată. 

Potrivit primarului Gabriel Pleșa, în modernizarea Stadionului Cetate din Alba Iulia au fost investiți peste 1,9 milioane de lei.

„Vineri, 2 august, avut loc recepția finală a lucrărilor de modernizare a gazonului de pe Stadionul municipal Cetate.

Lucrările au prevăzut asigurarea irigării terenului prin aspersoare automate, instalație automată de încălzire a gazonului, refacerea drenajului și montarea unui gazon natural tip rulou.

Avem, în acest moment, una dintre cele mai moderne suprafețe de joc din regiune, cu încălzire și irigare automată, pentru a putea găzdui competiții sportive de amploare.

Suntem încrezători că, investiția aceasta va genera și venituri suplimentare Clubului Sportiv Municipal, stadionul putând fi închiriat pentru meciuri de fotbal importante.

Aceste lucrări, venite în completarea celor de modernizare a pistei de atletism, ne aduc tot mai aproape de un complex sportiv complet modernizat. Obiectivul următor în ceea ce privește stadionul Cetate sunt investițiile în modernizarea tribunelor”, a scris primarul Gabriel Pleșa, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate