Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Stadiul lucrărilor de extindere, reabilitare și modernizare a Centrului de zi pentru persoane vârstnice din Alba Iulia

Publicat

Lucrările de extindere, reabilitare și modernizare a Centrului de zi pentru persoane vârstnice din Alba Iulia sunt în plină desfășurare.

Potrivit viceprimarului Marius Filimon, gradul de realizare a lucrărilor este de aproximativ 70%.

„Până în acest moment s-a finalizat extinderea de 70 mp, s-au executat șapele interioare, șarpante, acoperișul, instalațiile electrice, tavanul casetat, fundațiile necesare, s-au montat conductele pentru instalațiile termice și sanitare. Lucrările rămase vor fi finalizate până la sfârșitul lunii iunie.

Prin acest proiect se creează condițiile necesare pentru furnizarea de noi servicii: kinetoterapie, psihoterapie și terapii specifice individuale sau de grup.

De asemenea, va crește calitatea serviciilor deja oferite și se va îmbunătăți accesul la serviciile sociale, culturale sau de recreere.

Un aspect important al acestui proiect este încurajarea voluntariatului în rândul persoanelor vârstnice prin participarea la activitățile Centrului de zi”, a scris viceprimarul, pe pagina de Facebook.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional iar valoarea totală a investiției este de peste 3,3 milioane lei.

sursa, foto: Marius Filimon

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax