Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Stadiul lucrărilor de reabilitare la primul tronson UPU Alba după o lună. Renovarea celeilalte zone a secţiei începe în septembrie

Publicat

Rampa de acces de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Alba a intrat deja în lucrări capitale. Aceasta se va prelungi în ambele părţi, pentru a permite accesul simultan a două ambulanţe. În ceea ce priveşte sălile în care se lucrează, acestea au suferit modificări de reorganizare a circuitului, de mărire a suprafeţei. În prima sală, în partea din faţă a imobilului, după renovare, va fi mutat biroul de Registratură-Informare şi tot acolo va fi şi cel de asistenţă socială.

În holul unde a fost ghişeul de registratură al UPU Alba va fi sala de aşteptare, unde vor fi montate scaune, „va fi o sală de aşteptare civilizată”, a spus managerul spitalului, Nicoleta Coşarcă.

Aceasta a precizat că după renovarea primului tronson aparatura din săli nu va fi înlocuită, pentru că asigură necesarul, iar pe viitor se vor face planuri pentru achiziţionarea de aparaturi noi. A menţionat că lucrările la cea de-a doua parte a secţiei de urgenţe vor începe în prima parte a lunii septembrie.  Astfel că până la sfârşitul lunii august primul tronson trebuie finalizat.

Prelungirea rampei de acces presupune intarea a două ambulanţe, în aşa fel vor fi preluate urgenţele majore, fără a mai fi nevoie să aştepte ca una dintre ele să coboare de pe rampă.

Pereţii în sălile din partea din faţă a imobilului, dar şi din spate au fost gletuite până la jumătate, iar după finalizarea acestei etape de lucrări urmează aplicarea vopselei lavabile şi a faianţei. Echipele de muncitori care lucrează la reparaţiile UPU Alba mai au de turnat şapa, după zugrăvirea sălilor, ca bază pentru gresia ce va fi montată pe podea.

Nicoleta Coşarcă a menţionat că lucrările la secţia UPU Alba ar trebui finalizate, în totalitate, pe 31 octombrie.

Vezi stadiul lucrărilor după o lună de la începerea reparaţiilor capitale la primul tronson de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba.

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax