Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Stadiul lucrărilor de reabilitare termică la Liceul Teoretic Teiuș. Se montează instalațiile electrice și internet

Publicat

Lucrările de reabilitare termică a Liceului Teoretic Teiuș avansează în ritm alert. Constructorul lucrează la montarea instalațiilor electrice, semnalizare de siguranță, internet, în paralel cu montajul tavanelor.

„Vremea rece ne face sa ne concentram pe lucrările care se pot face la interior.

Constructorul ce reabilitează termic liceul nostru a finalizat turnarea șapelor interioare și lucrează de zor la montarea instalațiilor electrice, semnalizare de siguranță, internet, în paralel cu montajul tavanelor din rigips ignifug, izolația pereților și dispunerea plăcilor aferente.

Colegii noștri de la SVSU au finalizat lucrările de modernizare ale anexei-birou remizei PSI, condițiile oferite fiind dintre cele mai bune”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Reamintim că lucrările de reabilitare termică a Liceului Teoretic din Teiuș au demarat la începutul anului 2023. Suma destinată lucrărilor depășește 3,3 milioane lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax