Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Stadiul lucrărilor la Centrul de tineret al orașului Teiuș. Au fost făcute mai multe amenajări interioare

Publicat

Primăria Teiuș a prezentat stadiul lucrărilor la centrul multifuncțional al orașului. Au fost făcute mai multe amenajări în spațiul interior.

Potrivit sursei citate, a fost finalizat peretele cortină din sticlă. Închiderile interioare la sălile multisport, bowling, multimedia au fost finalizate într-un procent de 70%. Mozaicul piscinei a fost, de asemenea, montat.

Centrul de tineret din orașul Teiuș va fi echipat cu un bazin de înot, o sală de activități recreative, o sală de gimnastică, un teren multisport, o sală de bowling, o sală de proiecție și o sală multimedia/desen.

Clădirea Centrului de Tineret va fi dotată cu un sistem de producere a apei calde menajere, compus din 10 panouri solare, amplasate pe acoperiș.

Pe lângă construcție, se vor amenaja zone verzi cu o suprafață de 5.282 de metri pătrați, o parcare cu 30 de locuri, o pistă de biciclete de 450 de metri pătrați și un drum de acces secundar de 1.700 de metri pătrați.

După finalizarea clădirii, aceasta va putea fi folosită de tinerii din oraș și din localitățile înconjurătoare, precum și de familiile cu copii.

Vor avea opțiuni de petrecere a timpul liber într-un mod plăcut și sănătos, prin intermediul activităților fizice, fără a fi nevoiți să se deplaseze în alte localități care dispun de facilități similare.

Valoarea totală estimată este de 1.353.810,27 de lei, fără TVA.

Proiectul este finanțat prin intermediul Programului Operational Regional POR 2014 – 2020.

Investiția presupune punerea în valoare a fostei case de tip familial de pe ,,Locul Târgului” din oraș.

foto: Facebook/Primăria Teiuș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax