Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Stadiul lucrărilor la pista de atletism de pe Stadionul ”Cetate” Alba Iulia. Marcaje finalizate în weekend

Publicat

Lucrările de 2,8 milioane de lei pentru modernizarea pistei de atletism de la Stadionul ”Cetate” Alba Iulia au ajuns la ultima etapă. Marcajele urmează să fie finalizate în acest weekend, a anunțat viceprimarul Marius Filimon.

La finalizarea investiției,stadionul va ajunge la un standard internațional în ceea ce privește competițiile de atletism.

”Este în plină derulare ultima etapă a investiției la pista de atletism a Stadionului “Cetate”, aplicarea marcajelor atât pentru cele 8 culoare de alergare cât și pentru alte probe atletice: sărituri, aruncare cu sulița, cu discul sau ciocanul, groapa de apă etc. Marcajele sunt de culoarea albă și vor avea o lățime de 5 cm”, a anunțat viceprimarul.

Potrivit sursei citate, aceste marcaje sunt realizate de firma Azimut CZ (Cehia), societate acreditată de către Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism pentru aceste tipuri de lucrări.

”Reprezentanții firmei ne-au asigurat că la sfârșitul acestui weekend se va finaliza trasarea tuturor marcajelor”, a precizat Filimon.

Inaugurarea stadionului a avut loc în anul 1982, inițial toate locurile fiind pe bănci de lemn.

Începând cu anul 1997 s-a început montarea de scaune individuale în cele două tribune principale.

În ultimii ani au fost făcute lucrări de reabilitare și reparații atât la tribune cât și în zona administrativă și de cazare.

Valoarea totală a investiției la pista de atletism depășește suma de 2,8 milioane lei și se realizează din bugetul local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax