Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Stadiul lucrărilor pe drumul județean 107 V, Sânmiclăuș-Fărău, care face legătura între Ocna Mureș și Blaj

Publicat

Stadiul lucrărilor pe drumul județean 107 V, Sânmiclăuș-Fărău, care face legătura între Ocna Mureș și Blaj. Marius Hațegan a prezentat stadiul lucrărilor și când acestea ar putea fi gata. 

Intervenim, ca de obicei, la intensitate maximă, atât pe parte de investiții, cât și pe zona de întreținere. Modernizarea Drumului Județean 107 V, Sânmiclăuș-Fărău, care face legătura între Ocna Mureș și Blaj, este în grafic.

Este o rută extrem de importantă care, nu peste mult timp, va fi circulabilă. La momentul de față, aproape 8 kilometri, dintr-un total de 11,5, sunt pregatiți pentru asfaltare. Lucrările încep peste câteva zile!


De asemenea, turnăm, între Blaj și Mănărade, în cadrul unor lucrări de reparații, 2 kilometri de covor asfaltic. Tot la capitolul reparații, acționăm în ritm alert și pe următoarele sectoare de drum:

  • între Blaj-Cergău-Roșia de Secaș-Ohaba-Berghin
  • între Lunca și Cenade
  • între Ciugudu de Jos și Ciugudu de Sus (pe raza comunei Unirea)
  • În zona Munților Apuseni, intervenim, tot pe parte de raparații de drum, la Sohodol și Ocoliș, precum și la Almașu Mare-Cib.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Girlonta

    marți, 22.10.2024 at 22:19

    Buna seara,
    Stimată domn HATEGAN MARIUS,
    Alecus nu face parte la DJ107V? NU VEDE ASFALTAREA ANUL ACESTA???
    AR FI TIMPUL,

  2. al doilea

    miercuri, 23.10.2024 at 12:22

    faceti drumuri de nicaieri spre nicaieri si drumul pana la sureanu la sky este tot rupt..o zona care poate aduce multi bani in judet.. dar lasa ca se plimba 3 carute si 2 caini pe drumul cel nou..

  3. adrineg52@tahoo.com

    joi, 24.10.2024 at 21:14

    D-le Marius Hategan ,suntem foarte multi care circulam pe acest drum 107 v ,lucrarile nu sunt in grafic ,daja sunteti in al treilea an de cand va tot sufocati ca drumul este in grafic. Cu 2-3 oameni zilnic si cu program de 4-5 ore pe zi si ritm de lucru 30% nu puteti sa va laudati.Luati o firma serioasa cum este PRENIS SI VA GARANTEZ CA pana la sfarsitul anului drumul va fi gata Va urez succes Dle Marius Hategan dar nea-ti dezamagit total cu minciunile astea .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate