Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ştafeta Invictus, la Colegiul Militar Alba Iulia. 27 de elevi au alergat în Cetatea Alba Iulia

avatar

Publicat

22552514_838654636308861_7834687313176115867_nElevii Colegiului Naţional Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia au primit, joi, Ştafeta Veteranilor Invictus. În sprijinul demersului veteranilor, 27 de elevi ai colegiului au alergat, pe traseul Cetăţii Alba Carolina.

Voluntarii Invictus care au alergat pe traseul Sebeş-Alba Iulia au fost primiţi, joi, pe platoul din incinta Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul”, de către comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa, alături de toţi elevii militari.

Comandantul a subliniat importanţa activităţilor Invictus, i-a felicitat pe voluntari, îndemnându-i să continue mereu cu acelaşi entuziasm şi aceeaşi energie.

Apoi, în aplauzele celor aproximativ 400 de elevi, cei 27 de voluntari ai colegiului au plecat, pe traseul Cetăţii Alba Carolina, în alergare, în semn de respect pentru toţi veteranii României, precizează reprezentanţii colegiului.

Începând cu 11 octombrie 2017, AsociațiaVoluntarilor Invictus desfășoară ediția a IV- a Ștafetei Veteranilor cu scopul de a promova respectul față de veteranii de ieri și de azi ai României.

Evenimentul reprezintă alergarea în ștafetă pe 35 de tronsoane măsurând între 35 și 130 kilometri, însumând în total 2396 de kilometri. 98 de voluntari alergători, bicicliști însoțitori și coordonatori sunt implicați în această acțiune în toată țara, fiind repartizați pe trei trasee. Pe traseul albastru, Craiova – Carei, traseul galben, București – Carei, iar traseul roșu, Iaşi-Carei. Toate traseele se vor reuni pe 25 octombrie în Carei, ultima localitate eliberată în cel de-al Doilea Război Mondial.

Voluntarii poartă tricoul cauzei Invictus, cauză care sprijină luptătorii răniți în teatrele de operații să participe la Invictus Games, mulți dintre aceștia alegând să facă și fundraising pe paginile personale care pot fi găsite la adresa www.invictusromania.galantom.ro.

foto: Facebook (Colegiul Naţional Militar Alba Iulia)

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia: Peste 3 milioane de lei pentru toalete ecologice. Primăria a lansat licitația pentru următorii patru ani

avatar

Publicat

Municipiul Alba Iulia pune la bătaie peste 3,1 milioane de lei pentru închirierea și întreținerea unor toalete ecologice, în următorii patru ani. Suma este fără TVA, dar, în urma licitației care va avea loc în 31 octombrie 2018, ar putea scădea, în cazul în care vor exista mai mulți ofertanți. Este vorba despre 57 de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman: PSDragnea taie 226 de posturi didactice în județul Alba

avatar

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis că sub conducerea PSD-ALDE, problemele din educație s-au adâncit și mai mult. „În calitate de parlamentar PNL de Alba am atras atenția de nenumărate ori asupra modului total neprofesionit prin care Inspectoratul Școlar Județean înțelege să conducă destinele învățământului din Alba. Spun asta pentru că pe cei […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

METEO de WEEKEND în ALBA: Vremea se răceşte şi va ploua. Prognoza pentru perioada 19-21 octombrie

avatar

Publicat

Temperaturile mai scad cu câteva grade, în acest weekend, în judeţul Alba. Maximele vor fi de 19 grade, vineri şi coboară la 15 grade, duminică. La munte, pe timp de noaptea, vor fi temperaturi cu valori sub zero grade Celsius. De asemenea, sunt anunţate perioade cu ploi.Vă prezentăm condiţii meteo în localităţi din Alba, în […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Furnizorii de energie electrică, obligați să citească lunar contorul pentru clienţii casnici. Proiect, la Senat

avatar

Publicat

Furnizorii de energie electrică ar putea fi obligați să citească lunar contorul pentru clienţii casnici, prevede o propunere legislativă depusă la Senat. Propunerea legislativă pentru modificarea art.57 alin.(2) din Legea energiei electrice şi a gazelor naturale nr.123/2012 a fost înregistrată la Senat pentru dezbatere în data de 16 octombrie.Potrivit inițiatorilor, facturile de electricitate emise de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate