Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Ștafeta Veteranilor Invictus 2024 a ajuns la Sebeș și Alba Iulia. Au participat jandarmi, reprezentanți ISU, militari

Publicat

Ștafeta Veteranilor Invictus 2024 a ajuns la Sebeș și Alba Iulia. Jandarmii din Alba, alături de alți reprezentanți MAI și militari, au participat la evenimentele de comemorare.

Luni, 7 octombrie, ștafeta a ajuns în județul Alba.

La Sebeș, în Parcul Primăriei a avut loc un moment de comemorare.

Apoi, ștafeta a fost adusă la Alba Iulia în Cetatea Alba Carolina.

Marți dimineața, începând cu ora 7.30, ștafeta va continua din Alba Iulia pe traseul Sebeș – Săliște – Sibiu.

Vor fi organizate și alte momente de comemorare.

Ștafeta Veteranilor Invictus 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus aduce un omagiu eroilor și veteranilor României. Acțiunea face parte din seria de evenimente organizate sub egida Invictus România.

Prin acestea, se promovează valorile naționale, recunoștința față de cei care au servit țara și de a încuraja solidaritatea între generațiile de militari și civili, transmite Jandarmeria Alba.

La această competiție simbolică, echipele de jandarmi alături de voluntari vor purta drapelul național. Vor trece prin mai multe localități din județ. Aceștia vor participa la momentele comemorative dedicate veteranilor.

”Evenimentul își propune să reamintească fiecăruia dintre noi despre importanța susținerii eroilor noștri, veterani ai teatrelor de operații din întreaga lume, amintind în același timp de curajul, sacrificiul și dăruirea celor care au luptat pentru libertatea și integritatea României”, precizează reprezentanții primăriei.

Jandarmeria Alba mulțumește tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment și invită publicul să fie alături de participanți pe parcursul traseului ștafetei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate