Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Star Transmission Cugir renovează 3 saloane ale spitalului orășenesc. Lucrările vor fi finalizate la sfârşitul lunii noiembrie

Publicat

Din totalul celor opt saloane de la Pediatrie, din cadrul Spitalului Orășenesc Cugir, „Star Transmission” (STC) a început lucrările de reabilitare la trei dintre ele, din secția Sugari. Saloanele vor fi modernizate începând cu instalația electrică, de încălzire și de apă, continuând cu schimbarea geamurilor, a ușilor și a mobilierului. De asemenea, STC asigură placarea pereților cu faianță și acoperirea pardoselilor cu linoleum antibacterian.

Reabilitarea celor trei saloane ale spitalului a început în urmă cu două săptămâni și va fi finalizată în jurul datei de 25 noiembrie. Saloanele vor fi modernizate astfel încât să poată fi utilizate fără nici un fel de probleme.

„Star Transmission” Cugir nu este la prima acțiune de acest gen în cadrul spitalului, compania donând instituției un aparat de anestezie în valoare de 15.000 euro și un monitor pentru funcțiile vitale în valoare de 2000 euro. Instituția a mai fost dotată cu două etuve de sterilizare, una pentru secția de Ginecologie și una pentru laboratorul de analize, ambele în valoare de aproximativ 10.000 lei.

În cursul acestui an au mai fost renovate, cu bani de la Primăria orașului, două cabinete, patru saloane și două băi. De asemenea, și localnicii din Cugir s-au implicat în modernizarea spitalului, astfel că  două saloane au fost reabilitate cu contribuţia a două familii din oraș.

Secția de Pediatrie a spitalului nu a mai suferit modificări din anul 1956, instalațiile aflându-se într-o stare avansată de degradare.

Ionela MIHU, Ionela MARA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax