Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Ștefan Bănică Junior a încheiat grandios programul „Zilelor Orașului”. Mii de fani i-au strigat numele

Publicat

YouTube video

Ediția din acest an a „Zilelor Municipiului Alba Iulia” s-a încheiat așa cum a și început, grandios. Cel care a pus punct spectacolelor a fost nimeni altul decât binecunoscutul Ștefan Bănică Junior, care a strâns în Piața Cetății mai bine de 5.000 de persoane.

Mii de persoane i-au strigat numele înainte de a urca pe scenă și l-au aplaudat după fiecare melodie, minute în șir. După mulți ani, Ștefan Bănică Junior a sosit la Alba Iulia pentru a încheia una dintre cele mai așteptate și îndrăgite manifestări, „Zilele Orașului”.

Cu toate că vremea nu a fost tocmai prielnică pentru un concert în aer liber, frigul nu a reușit să-i țină în casă nici pe cei mai tineri dintre fani, care au fost prezenți în Piața Cetății, pentru a fredona preț de câte clipe cele mai îndrăgite piese ale celebrului cântăreț.

Așa cum era de așteptat, Ștefan Bănică Junior a oferit un show adevărat, un concert live din care nu au lipsit ritmuri de rock an roll sau dance.

Interpretul nu a uitat și de celebra melodie „Ce e dragostea” pe care o cântă alături de albaiulianul Marius Moga, care din păcate nu a fost prezent în concert.

Nu au lipsit nici celebrele melodii „Altceva”, „Până la capăt” sau ultimul single, „Alerg printre stele”.

La finalul concertului, albaiulienii s-au bucurat de un impresionant foc de artificii.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax