Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(UPDATE) FOTO ŞTIREA TA: ACCIDENT „misterios”, duminică seara, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a transmis, duminică după-amiaza, imagini de la un accident produs pe şoseaua de centură. În fotografii se pot observa două ambulanţe. Locaţia este intersecţia cu trecerea peste calea ferată, strada Mărăşeşti şi drumul spre Drâmbar.

Poliţia Alba nu a fost sesizată despre acest eveniment rutier, după cum au precizat reprezentanţii acesteia, pentru Alba24, însă cititorul a menţionat că un accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs cu câteva ore mai devreme, probabil în jurul amiezii.

Cum nu ar fost anuțat faptul că sunt  persoane rănite, nu ar fi fost necesară  nici sesizarea Poliţiei. Una dintre maşini a fost fotografiată de cititorul Alba24, semn că a rămas la locul accidentului până după-amiaza, fiind avariată, în afara carosabilului (vezi foto mai jos).

Contactaţi de Alba24, reprezentanţii Ambulanţei Alba au precizat că echipajele au răspuns unei solicitări, însă la faţa locului au constatat că nu era necesară intervenţia, având în vedere că era vorba despre acelaşi accident, produs în urmă cu câteva ore. Așa, probabil, se explică și prezența celor două ambulanțe în zona respectrivă la câteva ore după producerea accidentului semnalat în cursul dimineții.

UPDATE: După publicarea articolului, un alt cititor ne-a trasmis o imagine de la accidentul petrecut dimineață. În fotografie se observă și o mașină de tractări care se pregătește pentru preluarea unuia dintre autoturismele implicate. Rămâne, în continuare misterul prezenței celor două ambulanțe, într-o zonă în care pare să fi avut loc un accident, în jurul orei 17,30. Mai jos vezi foto de la accidentul petrecut dimineață:

UPDATE 2: O nouă fotografie, realizată de această dată din partea opusă, clarifică misterul de duminică seara. În imagine se observă un autoturis aflat în șanț. Din câte se observă este aceeași mașină implicată în accidentul din poza de mai sus, care a avut loc duminică dimineața. Așa se explică și prezența celor două ambulanțe, conform precizărilor făcute de șeful Abulanța Alba Iulia.

Evenimentul rutier a atras încă o dată atenţia asupra unei zone cu pericol ridicat pentru participanţii la trafic. Numărul accidentelor petrecute în intersecţia menţionată pare să crească pe zi ce trece. Un motiv în plus ca autorităţile să găsească o soluţie pentru creşterea siguranţei rutiere. Mulţi şoferi spun că acolo ar fi necesară amplasarea unui sens giratoriu, dacă nu se găsesc alte variante. Ieşirile dinspre Alba Iulia şi dinspre Drâmbar în şoseaua de centură sunt, în anumite momente ale zilei, riscante pentru conducătorii auto, ca să nu mai amintim de biciclişti şi alţi participanţi la trafic, iar CNAIR refuză să construiască un giratoriu în zonă pe motiv că drumul nu respectă standardele necesare, deși nici cele de la Sântimbru sau intersecția cu Vințu de Jos, care au fost deja construite, nu se încadrează în standardele CNAIR.

Se poate întâmpla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. FR

    duminică, 19.11.2017 at 21:16

    Constatarea amiabila se poate face doar intre doua masini cu conditiasa nu fie victime.
    Deci daca au fost trei masini era obligatoriu sa anunte Politia.
    Mi se pare cam ciudata treaba, ori pozele nu sunt de acum …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax