Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Accident neobișnuit la Straja. Un parapet a străpuns o mașină, pe un drum județean din județul Alba

Publicat

parapet

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs marți dimineața pe un drum județean în zona localității Straja. Un șofer a intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea drumului, iar parapetul, la rândul său, a intrat în mașină, la propriu.

parapet

Din cauza impactului, bucata de tablă care în mod normal trebuia să protejeze șoferul în caz de impact, a ajuns în interiorul mașinii, făcându-și loc pe sub bord. Cititorul care ne-a transmis fotografiile și informațiile consideră că parapetul nu a fost montat corect.

”Priviți urmările unui parapet montat într-un singur șurub. Ieri dimineață pe Straja, a derapat un prieten de-al meu în parapeți si parapetul a intrat în mașină prin lateral, din partea dreaptă până la pedale. Din cauză că parapetul nu era prins cum trebuie, adică parapeții nu erau uniți. Ocupantul din partea dreapta cât și șoferul puteau să se aleaga cu picioarele amputate dacă parapetul intra prin ușă. Consider că DPL (firma Consiliului Județean Alba, SC Drumuri și Poduri Locale Alba – n.red.) este de vină pentru montaj incorect”, ne-a scris un cititor Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax