Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ȘTIREA TA: ACCIDENT în cartierul Pâclișa din Alba Iulia, provocat de un șofer băut care a intrat pe contrasens

Publicat

accident rutier

Un accident rutier a avut loc vineri după-amiaza, pe DJ 107A, între Pâclișa și Vurpăr. Din primele date de la fața locului transmise de un cititor Alba24, o mașină condusă de un bărbat a ieșit de pe o stradă laterală și ar fi lovit un automobil care era condus de o femeie. Șoferul era sub influența alcoolului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 16:40, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, produs pe strada Carpenului din Pâclișa.

Un bărbat de 72 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din comuna Vințu de Jos.

accident rutier

În urma accidentului, au fost înregistrate doar pagube materiale, însă, în urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru cel care a provocat accidentul a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Corina

    vineri, 08.11.2019 at 20:16

    Este chiar in Paclisa,nu intre Vurpar si Paclisa..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax