Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier la Sebeș. Persoană rănită după un impact între trei mașini, pe strada Mihail Kogălniceanu

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 15:00, în municipiul Sebeș. O persoană a fost rănită după ce trei mașini s-au lovit, în cartierul Mihail Kogălniceanu.

Evenimentul rutier s-a produs pe strada Mihail Kogălniceanu, în zona intersecției cu strada Mureșului.

ISU Alba a intervenit la locul accidentului cu un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

O persoană cu răni ușoare a fost asistată medical.

UPDATE: Cum s-a produs accidentul

„ Joi, 11 ianuarie 2024, în jurul oriei 14.20, o tânără de 18 ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeș, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care se deplasa în fața sa, condusă de un bărbat, de 42 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul, care circula în aceeași direcție și era condus de un bărbat din județul Brașov.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu erau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax