Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO ȘTIREA TA: Alba Iulia invizibilă. Orașul lipsește de pe indicatoarele rutiere de pe autostradă, în zona Sebeș, dinspre Sibiu

Publicat

Alba Iulia lipsește de pe indicatoarele rutiere amplasate pe autostrada în zona Sebeș, pe direcția dinspre Sibiu, la trecerea de pe A1 pe A10. Asta cu toate că este cel mai important oraș din zonă și capitala județului traversat de autostradă.

Imaginile surprinse la nodul rutier Sebeș arată direcția Câmpia Turzii  și Turda, ca următoarele orașe importante după Sebeș, fără nici o altă localitate din Alba.

Alba Iulia lipsește și de pe panourile de pe A10 care indică distanța rutieră, după cum se observă din imaginile transmise sâmbătă de un cititor Alba24.

Așadar situația este similară și după intrarea pe primul lot al Autostrăzii Sebeș-Turda, unde prima indicație că urmează Alba Iulia este abia la ieșirea de la Alba Iulia Sud.

”Nu este vorba despre patriotism local sau alte lucruri de acest gen ci despre faptul că lipsesc indicatoarele către cel mai important oraș din zonă, unde funcționează Curtea de Apel pe trei județe, sediul ADR Centru, sediile altor instituții regionale și care țin de fondurile europene, este și o zonă turistică importantă, despre asta e vorba.

Este chiar dificil pentru cineva care vine, să spunem, din străinătate să se orienteze. Sigur, GPS-ul este util dar dacă trebuie să ne bazăm doar pe GPS, de ce mai punem indicatoare?” a transmis un cititor Alba24, care a remarcat situația.

Lipsa municipiului de pe indicatoare a fost remarcată de mai mulți șoferi încă de la deschiderea circulației, dar nu a fost remediată de CNAIR.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. andreiu

    marți, 14.06.2022 at 10:11

    Mai mult decat atat, nu exista PRESEMNALIZARE de schimbare a directiei pe A10 (nici dinspre Sibiu, nici dinspre Deva), practic afli ca poti urca pe A10 la sub 1km de nodul rutier.

    Am semnalat asta CNAIR-ului de peste 1 ani, nimic.

    Ceva si mai absurd, ca sa ajungi din Sibiu la Alba Iulia trebuie sa urci pe autostrada pe directia SEBES, dupa care trebuie sa schimbi pe directia CAMPIA TURZII.

  2. Gelu Stoian

    joi, 16.06.2022 at 19:58

    @ ANDREIU : Asa-i La noi, in RomaNICA ! Ca la noi, la NIMENEA ( Apropo de ” Vrem o TARA ca AFARA ” )= CA in Tarile CIVILIZATE !!!!! CNAIR-irul ( de la Sefutul lui, pana la Multimea de BAGATORI de SEAMA, din Subordinea SA ) DOARME-n PAPUCII Guvernului USL DOI, pe BANII Nostri, ai celor ce PLATESC Rovietele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Admiral Alijev jr

    duminică, 03.07.2022 at 17:06

    Vă râcâie,bai balgradenilor vinituri?! Vreți să luați Sebeșului chiar totul?!? Ați că autostrada da se cheme Alba Hulia-Campia Turzii?!? Basti,bai centralistilor cu justitia voastră stramba

  4. Rbk

    luni, 04.07.2022 at 10:52

    REMEDIAZA LIMBA ROMANA SI DUPA AIA REVII CU COMENTARIU.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax