Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Angajații unei instituții din Alba Iulia și-au ”rezervat” singuri parcarea din fața clădirii

Publicat

Angajații Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice Alba și-au rezervat cu de la sine putere parcarea de lângă clădirea instituției. ”Am o întrebare, acesta este sau nu spațiu public?” a transmis un cititor Alba24. 

Angajații pun afișe, spune cititorul, prin care scriu că parcarea este rezervată, ”iar dacă oprești în zonă, ies și te atenționează”. 

Mai mult, în fața OSPA Alba, chiar și linia continuă a fost întreruptă pentru ca angajații să poată intra direct în parcare din ambele sensuri de mers.

Asta deși cu doar câțiva metri în spate, strada Moților a fost retrasată cu linie dublă continuă astfel încât intrarea în cartierul Tolstoi și în zona stadionului Cetate se poate face doar venind dinspre centru. 

În zonă există mari probleme cu parcarea, de când staționarea mașinilor pe prima bandă a străzii a fost interzisă și mașinile au început să fie ridicate. 

Deși în zona stadionului există o parcare destul de mare, aceasta este blocată în majoritatea timpului de școlile de șoferi, care își au acolo ”cartierul general”, a trasmis un alt cititor. 

UPDATE: Alt cititor Alba24 susține că terenul respectiv este aferent clădirilor în care se află mai multe instituții în acea zonă, iar linia continuă este întreruptă pentru accesul ambulanțelor de la Serviciul de Ambulanță al Județului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax