Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Angajații unei instituții din Alba Iulia și-au ”rezervat” singuri parcarea din fața clădirii

Publicat


Angajații Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice Alba și-au rezervat cu de la sine putere parcarea de lângă clădirea instituției. ”Am o întrebare, acesta este sau nu spațiu public?” a transmis un cititor Alba24. 

Angajații pun afișe, spune cititorul, prin care scriu că parcarea este rezervată, ”iar dacă oprești în zonă, ies și te atenționează”. 

Mai mult, în fața OSPA Alba, chiar și linia continuă a fost întreruptă pentru ca angajații să poată intra direct în parcare din ambele sensuri de mers.

Asta deși cu doar câțiva metri în spate, strada Moților a fost retrasată cu linie dublă continuă astfel încât intrarea în cartierul Tolstoi și în zona stadionului Cetate se poate face doar venind dinspre centru. 

În zonă există mari probleme cu parcarea, de când staționarea mașinilor pe prima bandă a străzii a fost interzisă și mașinile au început să fie ridicate. 

Deși în zona stadionului există o parcare destul de mare, aceasta este blocată în majoritatea timpului de școlile de șoferi, care își au acolo ”cartierul general”, a trasmis un alt cititor. 

UPDATE: Alt cititor Alba24 susține că terenul respectiv este aferent clădirilor în care se află mai multe instituții în acea zonă, iar linia continuă este întreruptă pentru accesul ambulanțelor de la Serviciul de Ambulanță al Județului Alba.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Ziua Națională la Alba Iulia, sărbătorită cu 10.000 de porții de fasole cu cârnați, la Festival de România, în 1 Decembrie 2019

Publicat

fasole cu carnati

O armată de bucătari iscusiți vor găti, la Festival de România, de 1 Decembrie, 10.000 de porții de fasole cu cârnați, pentru cei care vor fi în Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României. De 1 Decembrie, la Festival de România, cazarma unității Militare 415 din Piația Unirii din Alba Iulia va fi luată […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul de Alba, Florin Roman a fost numit lider de grup PNL în Camera Deputaților. ”Continuăm lupta cu PSD în Parlament”

Publicat

roman

Florin Roman a fost numit liderul de grup al deputaților PNL. Parlamentarul din Alba a declarat că va continua munca depusă de Raluca Turcan și automat lupta cu PSD în Parlamentul României.  ”Am primit azi o mare responsabilitate din partea lui Ludovic Orban și a colegilor din PNL și le mulțumesc pentru încredere! În calitate […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Povești de viață la Așezământul „Sf. Vasile cel Mare” din Alba Iulia. Centrul a sărbătorit 16 ani de funcționare

Publicat

Aşezământul Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia și-a aniversat copiii, la 16 ani de la înfiinţarea centrului. Și-a deschis porţile pentru toți cei care au dorit să-i treacă pragul. A fost un moment festiv încărcat de multă emoție pentru copii, pentru personalul centrului și pentru invitați, s-au schimbat impresii și amintiri, a avut […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cei doi interlopi din Alba, implicați în crima de la Mediaș au fost condamnați. Cea mai mare pedepsă este de peste 14 ani

Publicat

crima medias

Cei doi bărbați din județul Alba, Marius Rusu și Paul Anghel, alături de sibianul, Ovidiu Otvoș Ioan, trimiși în judecată în cazul crimei de la Mediaș au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Sibiu pentru faptele comise în noaptea de 13 ianuarie. Reamintim că la începutul anului, în data de 13 ianuarie, Marius Andrei Faghura a […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate