Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Angajații unei instituții din Alba Iulia și-au ”rezervat” singuri parcarea din fața clădirii

Publicat


Angajații Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice Alba și-au rezervat cu de la sine putere parcarea de lângă clădirea instituției. ”Am o întrebare, acesta este sau nu spațiu public?” a transmis un cititor Alba24. 

Angajații pun afișe, spune cititorul, prin care scriu că parcarea este rezervată, ”iar dacă oprești în zonă, ies și te atenționează”. 

Mai mult, în fața OSPA Alba, chiar și linia continuă a fost întreruptă pentru ca angajații să poată intra direct în parcare din ambele sensuri de mers.

Asta deși cu doar câțiva metri în spate, strada Moților a fost retrasată cu linie dublă continuă astfel încât intrarea în cartierul Tolstoi și în zona stadionului Cetate se poate face doar venind dinspre centru. 

În zonă există mari probleme cu parcarea, de când staționarea mașinilor pe prima bandă a străzii a fost interzisă și mașinile au început să fie ridicate. 

Deși în zona stadionului există o parcare destul de mare, aceasta este blocată în majoritatea timpului de școlile de șoferi, care își au acolo ”cartierul general”, a trasmis un alt cititor. 

UPDATE: Alt cititor Alba24 susține că terenul respectiv este aferent clădirilor în care se află mai multe instituții în acea zonă, iar linia continuă este întreruptă pentru accesul ambulanțelor de la Serviciul de Ambulanță al Județului Alba.


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Blajul, orașul cu trei episcopi. Importanța ultimei decizii a Sinodului Bisericii Greco-Catolice

Publicat

Declarat Oraș Episcopal de acum doi ani, Blajul are, din 2020, trei episcopi greco-catolici. Este vorba despre PF Lucian Arhiepiscop Major, PS Claudiu Lucian Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopale Majore, cărora i se alătură Cristian Dumitru Crişan, care a fost ales Episcop Auxiliar al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș. Săptămâna trecută, Papa Francisc și-a dat […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Klaus Iohannis a explicat de ce în China se poate construi un spital în șase zile

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații luni, despre coronavirusul care a cauzat decesul a peste 80 de persoane în China, dar și despre măsuri în România. „Astăzi o avut loc o discuție interministerială, aștept să aflu concluziile, trebuie să luăm această chestiune foarte în serios. Pare a fi un virus foarte agresiv, eu sunt de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de localități din ALBA, fără APĂ, din această seară. Lucrări la rețea pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda

Publicat

lucrari apa

Apa CTTA a anunțat că din această seară va fi întreruptă furnizarea apei potabile în peste 20 de comune și localitățile aferente, dar și la Ocna Mureș, din cauza unor lucrări la Autostrada Sebeș-Turda. Aducțiunea de apă DN1200 (FIR II), în zona Lancrăm va fi relocată. Potrivit operatorului de apă, lucrările vor începe luni seara, […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Modernizarea Colegiului Economic din Alba Iulia: Costul lucrărilor urcă la aproape un milion de euro, bani din bugetul local

Publicat

economic

Costul modernizărilor de la sediul Colegiului Economic din Alba Iulia urcă la aproape un million de euro, din cauza unor lucrări suplimentare, neprevăzute în stadiul de proiect. Acești bani vor fi suportați de la bugetul local, suma fiind mai mare față de cea așteptată din fondurile PNDL. Investiția actualizată intră la aprobare în ședința Consiliului […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate