Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO ȘTIREA TA: Aproape două ore cu mașina de la Alba Iulia la Aiud. Trafic infernal din cauza semafoarelor din Teiuș

Publicat

alba iulia teius

Trafic aglomerat, miercuri după amiază, între Alba Iulia și Aiud. Coloana de mașini începe la Oiejdea și trece cu greu prin Teiuș, spre Aiud. Problema persistă însă și în zona Aiud, la intrarea pe autostrada care duce la Turda și Cluj-Napoca.

O porțiune de aproximativ 5 kilometri, poate fi străbătută într-o jumătate de oră, a transmis un cititor Alba24. De vină, spun șoferii, ar fi cele trei semafoare din centrul Teiușului, înșirate pe nici 100 de metri, dar și numărul foarte mare de mașini. Drumul național trece prin mijlocul orașului Teiuș, acolo unde sunt mai multe treceri de pietoni semaforizate dar nesincronizate.

Situația a devenit deja banală și nu pare a avea soluții, spre indignarea șoferilor. Cei aproximativ 35 de kilometri dintre Alba Iulia și Aiud pot fi străbătuți, la anumite ore din zi, în aproape două ore.

La fel se întâmplă și pe sensul de întoarcere unde problema mare apare la Aiud, la ieșirea de pe autostradă.

Drumul este unul dintre cele mai aglomerate din țară și a devenit un calvar, în lipsa autostrăzii. Loturile 1 și 2 ale Autostrăzii A10 nu sunt finalizate. Mai mult, lotul 2, de la ieșire din Alba Iulia până la Aiud este extrem de întârziat, având puține șanse să fie finalizat în următorii ani, deși termenul la care circulația ar trebui să fie deschisă este sfârșitul acestui an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax