Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO UPDATE ȘTIREA TA: Blocaj rutier la Aiud, ieșirea de pe Autostrada Sebeș-Turda. Coloană de mașini pe mai mulți kilometri

Publicat

Șoferii care se aflau în trafic luni după-amiaza, pe Autostrada A10, au fost nevoiți să aștepte în coloană pe mai mulți kilometri, până să poată ieși pe DN1, la Aiud. Potrivit conducătorilor auto, în jurul orei 13.20, timpii de așteptare erau de circa 30 de minute.

UPDATE: Se circula foarte greu și în jurul orei 17.50. Coloanele de mașini erau pe patru kilometri. Timpii de așteptare au crescut la peste o oră.

Aglomerația din zona Aiud și cea de pe DN1 între Aiud și Alba Iulia nu mai este o noutate și era de așteptat ca traficul rutier să fie îngreunat, în special după festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca, acum când majoritatea celor care au participat la eveniment se întorc spre domiciliu.

Șoferi aflați în trafic susțin că pe autostradă se circula bine, blocajul fiind doar în apropierea intrării pe drumul național.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax