Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Blocaj și nervi la ieșirea din Alba Iulia, spre Centură. Mecanicul unui tren, la un pas să fie bătut

Publicat

bariera

Momente mai puțin obișnuite la trecerea de cale ferată de la ieșirea din Alba Iulia spre centura ocolitoare a municipiului, miercuri după masa. După ce șoferii au așteptat minute în șir în fața barierei coborâte, un tren marfar a oprit în zonă iar mecanicul a început să regleze bariera. Oamenii, nervoși, au fost la un pas să îl ia la bătaie, așa că mecanicul s-a dus înapoi în locomotivă și a plecat. Nici după aceea însă, bariera nu s-a ridicat astfel încât o parte dintre mașini au început să treacă dintr-o parte în alta.

centura

”Totul a început pe la 16,30. S-a lăsat bariera. Am așteptat… a venit un tren, mecanicul s-a dat jos și a început să miște de ea, să o regleze… După aproape 25 de minute, oamenii și-au pierdut răbdarea, era și normal. Când s-au apropiat de el, a plecat, dar bariera a rămas jos. Am mai așteptat vreo 10 minute și am trecut așa, printre” ne-a scris un cititor Alba24.

Oamenii nu înțeleg cum este posibil ca în 2019, să nu existe rezolvare pentru o situație care exasperează zilnic mii de oameni. Asta pentru că situația din zonă este la fel de ani buni și nimeni nu reușește să găsească o rezolvare.

b

Bariera rămâne coborâtă 15-20 de minute, alteori mai mult, exact la orele de vârf, când sute de mașini pleacă spre satele din apropiere sau vin din zona parcului industrial de la Ciugud.

În plus, zona este una dintre cele mai expuse accidentelor de circulație, incidența tamponărilor și a accidentelor grave fiind foarte mare.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popescu

    joi, 31.01.2019 la 09:53

    Pasaj subteran pe sub calea ferata si centura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități. PROIECT, la Senat

Publicat

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități, potrivit unui proiect legislativ înregistrat la Senat. Parlamentarii propun încadrarea activității desfășurate de către categoriile de personal medico-sanitar, inclusiv de persoanele care efectuează gărzi peste programul normal de lucru, în locurile de muncă în condiții speciale. Propunerea legislativă pentru completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 15 jandarmi din Alba au participat la o acțiune de împădurire, în localitatea Bucium din Munții Apuseni

Publicat

jandarmi impaduriri

15 jandarmi din județul Alba au participat sâmbătă la o acțiune de împădurire în Munții Apuseni. Peste 6.000 de puieți dintre care 4.000 de molizi, 1.000 de brazi, 1.000 de larice au fost plantați sâmbătă pe o suprafață de peste 16.000,00 m² în cadrul acțiunii de împădurire organizată de un producător de bere. „<Pădurea este […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Medalie de bronz pentru plt. maj. Mihai Avram de la ISU Alba, la Campionatul Național de Unifight al MAI

Publicat

unifight collage

Plt. maj. Mihai Avram din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a obținut medalia de bronz la Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne, la categoria 100 kilograme. În perioada 16-19 aprilie 2019, în localitatea Buziaș, județul Timiș s-a desfășurat Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne. La această competiție au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Romano-catolicii și reformații sărbătoresc la acest sfârșit de săptămână Paștele. Câți sunt și ce obiceiuri speciale au

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, mai mult de un milion și jumătate de catolici și reformați sărbătoresc Paștele. Majoritatea acestora sunt în Transilvania, zona din România unde se întâlnesc toate marile confesiuni creștine. Un număr destul de mare de catolici sunt însă și în Bacău și Neamț. Comunitățile catolice și reformate se pregătesc pentru Înviere, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate