Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Blocaj și nervi la ieșirea din Alba Iulia, spre Centură. Mecanicul unui tren, la un pas să fie bătut

Publicat

bariera

Momente mai puțin obișnuite la trecerea de cale ferată de la ieșirea din Alba Iulia spre centura ocolitoare a municipiului, miercuri după masa. După ce șoferii au așteptat minute în șir în fața barierei coborâte, un tren marfar a oprit în zonă iar mecanicul a început să regleze bariera. Oamenii, nervoși, au fost la un pas să îl ia la bătaie, așa că mecanicul s-a dus înapoi în locomotivă și a plecat. Nici după aceea însă, bariera nu s-a ridicat astfel încât o parte dintre mașini au început să treacă dintr-o parte în alta.

centura

”Totul a început pe la 16,30. S-a lăsat bariera. Am așteptat… a venit un tren, mecanicul s-a dat jos și a început să miște de ea, să o regleze… După aproape 25 de minute, oamenii și-au pierdut răbdarea, era și normal. Când s-au apropiat de el, a plecat, dar bariera a rămas jos. Am mai așteptat vreo 10 minute și am trecut așa, printre” ne-a scris un cititor Alba24.

Oamenii nu înțeleg cum este posibil ca în 2019, să nu existe rezolvare pentru o situație care exasperează zilnic mii de oameni. Asta pentru că situația din zonă este la fel de ani buni și nimeni nu reușește să găsească o rezolvare.

b

Bariera rămâne coborâtă 15-20 de minute, alteori mai mult, exact la orele de vârf, când sute de mașini pleacă spre satele din apropiere sau vin din zona parcului industrial de la Ciugud.

În plus, zona este una dintre cele mai expuse accidentelor de circulație, incidența tamponărilor și a accidentelor grave fiind foarte mare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popescu

    joi, 31.01.2019 at 09:53

    Pasaj subteran pe sub calea ferata si centura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax