Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Cablu căzut între stâlpi din rețeaua de înaltă tensiune în zona unei străzi din Alba Iulia. Intervin echipaje DEER

Publicat

Un cablu era căzut între stâlpi de transport energie de înaltă tensiune, vineri după-amiaza, în zona unei străzi din cartierul Bărăbanț, Alba Iulia.

Situația a fost semnalată de un cititor Alba24, care a atras atenția că dacă nu sunt luate măsuri se poate înregistra incident, pentru că este la mică înălțime față de stradă.

”De câteva ore unul dintre cablurile care transportă energie electrică la tensiune înaltă este căzut între trei stâlpi. Autoritățile au fost anunțate prin apel la 112 în urmă cu cel puțin două ore, dar nimeni nu a luat nici o măsură.

Acel cablu traversează strada Zenit și este la mai puțin de 4 metri deasupra străzii. Orice camion sau autobetonieră l-ar putea atinge”, a transmis cititorul Alba24.

Reprezentanții DEER (Electrica), contactați de Alba24, au precizat că este vorba despre un cablu de telecomunicații, montat pe stâlpii de înaltă tensiune.

Intervin echipaje pentru remedierea problemei.

Cel mai probabil, cablul a căzut din cauza vântului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax