Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA Calvar pentru șoferi pe drumul dintre Zlatna și Almașu Mare. Șoseaua a crăpat sub greutatea camioanelor cu piatră

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a semnalat vineri seara faptul că drumul județean DJ 705, între Zlatna și Almașu Mare, a fost distrus de camioanele care transportă piatră de la carierele din zonă. Sub greutatea zecilor de tone, îmbrăcămintea rutieră din beton a cedat și drumul pare „spart” în sute de bucăți. Unele gropi  mai adânci au fost astupate în timp cu asfalt, în timp ce altele au fost acoperite doar cu pământ sau pietriș. 

„Aceste poze sunt de azi (n.r. vineri, 15 mai), pe DJ 705 Zlatna – Almașu Mare. Este prima dată când circul pe drumul acesta. Este dezastru.

Păcat de aceste zone superbe, păcat de o mie de locuitori care locuiesc în satele din această zonă și de alte sute de turiști care vin în aceste zone superbe. Rușine carierelor de piatră, cu camioanele de mare tonaj arhipline. Sperăm să vadă această postare și Consiliul Judetean Alba, pentru că acest drum e dezastru. 

Nu mai există undeva drum așa de rău”, ne-a transmis, pe Facebook, cititorul Alba24.

Problemele apărute pe acest tronson, între Zlatna și Almașu Mare, au fost semnalate încă de acum câțiva ani. Șoferii care sunt nevoiți să treacă zilnic prin zonă s-au plâns de starea deplorabilă a carosabilului și de faptul că trebuie să suporte din buzunarul lor reparații la autovehicule după asemenea „escapade”.

În data de 6 octombrie 2019, mai mulți locuitori ai comunei Almașu Mare au organizat un scurt protest și au blocat cu autoturismele o porțiune din drum.

foto: Facebook 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax