Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: ”Capcană” pe strada Cloșca din Alba Iulia. Un șofer a rămas cu mașina blocată, sâmbătă seara

Publicat

Un albaiulian, cititor Alba24, a descris ce a pățit sâmbătă seara, pe când circula cu mașina, pe strada Cloșca. A rămas cu autoturismul ”scufundat” într-un șanț transversal din carosabil, destul de adânc și acoperit cu apă după ploile abundente, dar mai ales, nesemnalizat.

Nu ar fi fost asta o mare problemă, dacă nu ar fi constatat și avarii la mașină după ”surpriza” din drum.

Șanțul din carosabil pare a fi urmarea unei lucrări la rețeaua de utilități și era acoperit cu pământ, care s-a tasat în urma ploilor și traficului rutier.

”În seara zilei de 15 august 2020, ora 22.35, pe strada Cloșca, am dat de niște lucrări în desfășurare și lăsate de izbeliște, nesemnalizate, motiv pentru care am intrat în cei aproximativ 20-25 de centimetri adâncime de groapă, unde am rămas puțin suspendat.

După care, înjurând, am coborât din mașină să văd ce se întâmplă și nu mare mi-a fost mirarea să realizez încă o lucrare de acest fel, din nou nesemnalizată pe străzile din Alba Iulia.

Cu chiu, cu vai și cu înjurături, am reușit să scot mașina din <crater> și am stat să analizez un pic mașina și dacă s-a spart ceva pe sub… din moment ce spoilerul freca asfaltul rămas întreg și am constatat că unul dintre brațele mașinii e atins de la impact.

Întrebarea mea este: în condițiile în care mașina a suferit o astfel de <întâmplare>… drumul în lucrări… fără semnalizări în sensul ăsta, cine răspunde pentru asta??!!

Pe deasupra, am avut uimirea să mă lovesc de altă realitate, și anume: în stația de taxi de la Hotel Cetate era un echipaj de poliție, după care am strigat să vină să mă ajute să scot cumva mașina și bineînțeles că am primit ignor!”, a transmis cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Rusinea

    duminică, 16.08.2020 at 07:09

    Oare directorul firmei care a facut lucrarea mai este in functie ?

  2. dolfi

    duminică, 16.08.2020 at 08:06

    hahahaha… ti-a trebuit rabla de fite. de parca nu stii ca drumurile din romania sunt praf.
    Data viitoare ia-ti un duster sau un 4×4 si nu te mai plange ca nu te ajuta nimeni!
    Esti pe cont propriu!

    • Asa-s Romanii

      duminică, 16.08.2020 at 12:48

      Comentariu tipic unui roman sarac dupa o tastatura veche ,ingalbenita.Deaia suntem in coada Europei cu specimene ca tine.

    • Rusinea

      luni, 17.08.2020 at 07:46

      Nu toti umblam cu tractorul ca tine, tarane !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax