Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: ”Capcane” pentru copii la un loc de joacă din Alba Iulia. Punte spartă, cârpită cu placaje

Publicat

placaje punte

”Las` că merge și așa” pare să fie motto-ul celor care se ocupă de îngrijirea locurilor de joacă pentru copii din Alba Iulia.

Odată cu venirea căldurii, spațiile de joacă în aer liber sunt asaltate de către copii, părinți și bunici. Dar unele dintre ele sunt adevărate ”capcane” pentru cei care le folosesc. 

placaje punte

O astfel de situație a fost semnalată de un cititor Alba24. Locul de joacă situat în zona restaurantului Panoramic, lângă pista de biciclete, reprezintă un pericol real pentru copii.

Puntea care face legătura între un mini-panou de cățărat și un tobogan s-a deteriorat și a fost ”cârpită” la propriu cu câteva bucăți de placaj.

placaje punte

Părinții care își duc copii în parcul respectiv au declarat pentru Alba24 că improvizația respectivă este un adevărat pericol pentru cei mici, deoarece se poate rupe oricând sub greutatea copiilor.

Dacă întâlniți situații similare și în alte locuri de joacă din Alba, semnalați-le prin mesaj pe Facebook-ul Alba24.

 

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 14.03.2019 la 16:39

    Alo ! Managerul-city lu’ peste mai traiesti ? Pe ce meleaguri calduroase te afli ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Sediul ISU Alba, iluminat în culorile drapelului național

Publicat

isu

Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a devenit tricolor, de vineri seară, grație unei instalații de iluminat. Culorile sunt cele ale steagului României, a transmis un cititor Alba24. ”Sediul pompierilor din Alba, la ceas de seară. Așa ar trebui să fie sediile tuturor autorităților publice de la noi în oraș. Cred că oferă prestanță instituțională, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Protest inedit al USR PLUS Alba, la finalul campaniei electorale, pe drumul dintre Alba Iulia și Sebeș

Publicat

p

Mai mulți membri și simpatizanți din USR și PLUS au încheiat campania electorală printr-un marș de la Alba Iulia la Sebeș. Inițiativa a avut ca scop mobilizarea electoratului să meargă la vot, dar și un protest la adresa actualei guvernări, care trebuia să finalizeze în 2017 tronsonul de autostradă de la Alba Iulia la Sebeș, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: INCENDIU la o staţie de asfalt din Drâmbar, lângă Alba Iulia. A luat foc ghereta paznicului unităţii

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au fost chemaţi să intervină, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o staţie de asfalt din Drâmbar, lângă Alba Iulia. Din primele date, a fost cuprinsă de flăcări ghereta de aproximativ 2 mp, folosită de paznicul unităţii. În apropiere se află un rezervor de motorină, însă potrivit ISU Alba […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ionuț Zincă și Tamas Bogya, de la CS Unirea Alba Iulia, în loturile naționale de seniori la Orientare

Publicat

CS Unirea Alba Iulia

Ionuţ și Tamas Bogya, de la CS Unirea Alba Iulia au fost incluşi în loturile naționale de seniori la Orientare, în urma ultimelor competiţii, ce au contat ca etape de selecție. Ionuţ Zincă este pe primul loc al ierarhiei și Tamas Bogya este pe locul 4. Pe pozițiile 2 și 3 se regăsesc sportivii Roman […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate