Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: ”Capcane” pentru copii la un loc de joacă din Alba Iulia. Punte spartă, cârpită cu placaje

Publicat

placaje punte

”Las` că merge și așa” pare să fie motto-ul celor care se ocupă de îngrijirea locurilor de joacă pentru copii din Alba Iulia.

Odată cu venirea căldurii, spațiile de joacă în aer liber sunt asaltate de către copii, părinți și bunici. Dar unele dintre ele sunt adevărate ”capcane” pentru cei care le folosesc. 

placaje punte

O astfel de situație a fost semnalată de un cititor Alba24. Locul de joacă situat în zona restaurantului Panoramic, lângă pista de biciclete, reprezintă un pericol real pentru copii.

Puntea care face legătura între un mini-panou de cățărat și un tobogan s-a deteriorat și a fost ”cârpită” la propriu cu câteva bucăți de placaj.

placaje punte

Părinții care își duc copii în parcul respectiv au declarat pentru Alba24 că improvizația respectivă este un adevărat pericol pentru cei mici, deoarece se poate rupe oricând sub greutatea copiilor.

Dacă întâlniți situații similare și în alte locuri de joacă din Alba, semnalați-le prin mesaj pe Facebook-ul Alba24.

 

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 14.03.2019 la 16:39

    Alo ! Managerul-city lu’ peste mai traiesti ? Pe ce meleaguri calduroase te afli ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU în localitatea Măhăceni. Pompierii intervin pentru stingerea focului

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un incendiu a izbucnit luni seară la o anexă gospodărească din localitatea Măhăceni din comuna Unirea.  UPDATE: Potrivit ISU Alba, incendiul se manifestă pe aproximativ 4 mp la nivelul anexei gospodărești, se intervine în continuare pentru lichidarea acestuia cu o singură autospecială. Potrivit ISU Alba, detașamentul de pompieri Aiud intervine cu două autospeciale pentru stingerea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

De ce ne doare capul primăvara. Ce este astenia și ce alte boli apar în acest sezon

Publicat

d

Aşteptată cu nerăbdare, primăvara vine cu numeroase probleme de sănătate. Este un anotimp cunoscut pentru asteniile asociate numelui său. Însă pot avea de suferit şi cei care au boli cronice, şi cei ale căror organisme sunt slăbite la ieşirea din iarnă. Astenia de primăvară nu este o boală, ci un cumul de stări fiziologice, normale, […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

PUZ-ul pentru zona de agrement de pe malul Mureșului de la Alba Iulia, la vot în Consiliul Local

Publicat

mures

Consilierii Locali din Alba Iulia vor avea de votat în următoarea ședință de Consiliu Local, documentația pentru introducerea în intravilan a 14.018 metri pătrați, în Partoș pe malul râului Mureș, între podul rutier şi cel de cale ferată. Terenul este necesar pentru amenajarea unei zone de agrement și debarcader. În cadrul proiectului, opt localităţi vor […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Bani sau tichete de masă pe vouchere de vacanţă nefolosite. Proiect legislativ

Publicat

bani lei monede

Pentru voucherele de vacanţă nefolosite, angajaţii ar putea primi în schimb contravaloarea lor în bani sau tichete de masă. Prevederea este menţionată într-o propunere legislativă iniţiată de un deputat ALDE. Iniţiatorul vrea ca firmele să fie obligate să-şi despăgubească în acest fel salariaţii. El aduce ca argument un studiu GfK, potrivit căruia tichetele valorice reprezintă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate