Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO ȘTIREA TA. ”Capcane” pentru șoferi, pe un drum național din Apuseni: ”Îți spargi mașina, poți provoca accident”

Publicat

Modul în care se fac reparații pe drumurilor naționale din Apuseni dă bătăi de cap șoferilor. Cel puțin așa reiese din imaginile transmise de un cititor Alba24, care a sesizat că, un segment din drumul național dintre Câmpeni și Abrud este o adevărată ”capcană” pentru șoferii neatenți și mașinile lor.

”Bătaie de joc pe DN74, între Câmpeni și Abrud. De o lună de zile au lăsat drumul așa; îți spargi mașina; este și în curbă, mulți evita și pot provoca un accident, chiar își bat joc. Dacă treci și nu știi, îți spargi baia de ulei la mașină și îți spargi cauciucurile imediat. Pur și simplu își bat joc … oare asta este asfaltarea aia cu care ne-au tot mințit că fac nu știu câți km?”, scrie cititorul Alba24.

Dacă drumurile din Apuseni sunt mai greu încercate decât altele din zone mai joase ale județului, deocamdată intervențiile pentru întreținerea acestora au fost doar de reparații.

Deși pe DN74 și DN75 este nevoie de modernizarea carosabilului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax