Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CÎMPENI

FOTO ȘTIREA TA. ”Capcane” pentru șoferi, pe un drum național din Apuseni: ”Îți spargi mașina, poți provoca accident”

Publicat


Modul în care se fac reparații pe drumurilor naționale din Apuseni dă bătăi de cap șoferilor. Cel puțin așa reiese din imaginile transmise de un cititor Alba24, care a sesizat că, un segment din drumul național dintre Câmpeni și Abrud este o adevărată ”capcană” pentru șoferii neatenți și mașinile lor.

”Bătaie de joc pe DN74, între Câmpeni și Abrud. De o lună de zile au lăsat drumul așa; îți spargi mașina; este și în curbă, mulți evita și pot provoca un accident, chiar își bat joc. Dacă treci și nu știi, îți spargi baia de ulei la mașină și îți spargi cauciucurile imediat. Pur și simplu își bat joc … oare asta este asfaltarea aia cu care ne-au tot mințit că fac nu știu câți km?”, scrie cititorul Alba24.

Dacă drumurile din Apuseni sunt mai greu încercate decât altele din zone mai joase ale județului, deocamdată intervențiile pentru întreținerea acestora au fost doar de reparații.

Deși pe DN74 și DN75 este nevoie de modernizarea carosabilului.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

14 octombrie, Sânta Parascheva. Ce nu ar trebui să faci în această zi de sărbătoare a toamnei

Publicat

Cunoscută și ca ”Sfânta Vineri”, Sfânta Cuvioasa Parascheva este considerată stăpână peste lumea femeilor, dar și apărătoarea călătorilor, păsărilor și animalelor. Se spune că alină suferința, îi mângâie pe cei intristați și-i izbăvește pe cei deznadăjduiți. În ziua de 14 octombrie, când este sărbătorită Sfânta Parascheva, se mai spune că nu se mănâncă nuci, castraveţi […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

FOTO: Accident pe DJ 704 Cugir-Vinerea. O persoană rănită după ce un autoturism și un autobuz s-au lovit

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident rutier s-a petrecut duminică seara pe DJ 704 între Cugir și Vinerea. Un autoturism și un autobuz au intrat în coliziune. Autoturismul a suferit avarii majore, ajungând în afara carosabilului. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noile tarife de referință RCA, anunțate de ASF. Ce se întâmplă cu asigurările auto obligatorii

Publicat

asigurare masina rca

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat recent lista tarifelor de referință RCA, de care asigurătorii țin cont, la stabilirea valorilor de plată pentru asigurările auto obligatorii. Sumele pentru persoane fizice sunt în scădere ușoară, iar cele pentru persoane juridice au rămas la fel. ”Tariful de referință mediu ponderat, pentru segmentul autoturisme-persoane fizice, înregistrează o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 60 de mașini date în urmărire în spațiul Schengen, găsite în România, în ultima săptămână

Publicat

masini furate

Peste 60 de mașini ce erau căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare, au fost găsite pe teritoriul României, în ultima săptămână. Potrivit IGPR, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, peste 700 de persoane, 74 […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate