Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Ce mai rămâne din pădurile Munților Apuseni. Imagini din ultima lună: ”Se taie în neștire. Este revoltător”

Publicat

Tăierile de lemn din Munții Apuseni au fost observate de un cititor Alba24, care a transmis redacției zeci de fotografii din zonele Albac, Horea, Gârda, Sălciua, Poșaga, Ocoliș și din alte părți, realizate doar în ultima lună.

Stivele de lemne așteaptă noaptea pentru a fi încărcate și transportate, o operațiune care durează de ani buni, fără ca autoritățile să o poată stopa (în cazul în care chiar ar dori acest lucru).

Imaginile vorbesc de la sine, iar mesajul cititorului este lămuritor. 

”Se taie pădurea din Apuseni în neștire, mașini fără forme legale transportă lemnul noaptea. Este revoltător cum ne dispar pădurile și nimeni nu este tras la răspundere!

Rezervații naturale distruse, păduri seculare tăiate, munți rași și autoritățile nu fac nimic ca și cum ar fi normal!

Ajutați-ne să salvăm ce a mai rămas!

Zonele afectate comunelele Albac, Horea, Garda, Salciua, Posaga, Ocolis etc dezastru… Imaginile sunt adunate din această și e dezolant! Așa dezastru nu am văzut încă, ca cel de pe aceste zone!” a transmis cititorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jidanul

    miercuri, 12.02.2020 at 12:39

    Directorii Directiei Silvice Alba,sefii de ocoale,brigadierii si padurarii de pe raza jud.Alba ar trebui toti dati afara pentru neimplicare ori complicitate la taieri de brazi in Apuseni.Unde e deputatul Olar Cornel….????poate ii place ce se intampla cu motii sai ce distrug padurire statului….Toti astia ar trebui sa nu primeasca salarii,ci ei sa aduca bani de acasa daca vreaun sa lucreze in domeniul silvic !!!Iohannis si Orban de ce nu interveniti ca M.Apuseni v-a fi exact ca la tarmul Marii Negre din ROU…doar pamant si nisip…..Unde e Florin Roman marele politician….?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax