Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Circulație dificilă pe drumul dintre Zlatna și Almașu Mare, din cauza poleiului. Autoritățile nu au intervenit

Publicat

Un cititor Alba24 a anunțat că Drumul Județean 705 este într-o stare foarte proastă, în plus fiind și înghețat. Autoritățile nu au intervenit cu material antiderapant, deși, spune cititorul, sunt porțiuni mari cu polei care creează riscul unor accidente. 

”Drumul județean Zlatna-Almașu Mare este al nimănui! Nici o instituție nu este obligată să asigure o circulație în normală? Pe lângă faptul că este foarte degradat de ani întregi, nu s-au deranjat să dea cu material antiderapant! Sunt zone cu polei ca sticla!” a transmis cititorul. 

Fotografia de mai sus a fost surprinsă în data de 18 ianuarie 2020, ora 14:00. 

 

În județ sunt încă drumuri „uitate” de vreme care pun la încercare nervii şoferilor care circulă pe aceste tronsoane, dar şi „buzunarele” acestora, care trebuie să suporte reparaţii la autovehicule după asemenea „escapade”. Drumul care leagă Zlatna de Almașu Mare, este unul dintre acestea. 

Drumul face legătura, prin munţi, spre judeţul Hunedoara, poate fi considerat drept unul secundar, dar în zonă există trei cariere de piatră, dintre care două sunt funcţionale.

Astfel, din cauza traficului greu şi intens de piatră din ultimii trei ani, carosabilul a ajuns „în stare deplorabilă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax