Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO ȘTIREA TA: Clădirea fostului IPEG din Abrud, lăsată în paragină. Imobilul, înconjurat de gunoaie

Publicat

cladire abrud mizerie

Clădirea fostului IPEG (Întreprinderea de Prospecţiuni şi Explorări Geologice) din Abrud a ajuns într-o puternică stare de degradare. Un cetățean a surprins recent pe imagini imobilul înconjurat de gunoaie.

Pe rețeaua de socializare Facebook au fost publicate recent imagini cu clădirea fostului IPEG (Întreprinderea de Prospecţiuni şi Explorări Geologice) din Abrud.

„Are proprietar în acte dar în realitate după cum se poate vedea arată jalnic și a ajuns într-un puternic grad de degradare, asta și datorită unor persoane care au grave probleme comportamentale și care sunt lăsate de autorități sa facă totul de voia lor.

Sper să fie rezolvată problema cât mai repede pentru că aceste persoane reprezintă un pericol public prin comportamentul lor față de semeni. Totul e bine până nu sunt fapte grave. Dar dacă sunt, cine se face responsabil?”, a scris un cetățean, pe Facebook.

Foto: Facebook (Claudiu Burde)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax