Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Copiii și vârstnicii din Sâncel au fost vizitați în avans de Moș Crăciun. Inițiativa unei tinere din localitate

Publicat

Copiii şi vârstnicii din Sâncel au fost vizitaţi în avans de către Moş Crăciun, care le-a dăruit fiecăruia câte o plasă plină de dulciuri şi fructe, datorită iniţiativei unei tinere, care a reuşit să mobilizeze o serie de oameni de bine şi să strângă astfel peste 11.000 de lei.

„Vrei să faci o faptă bună de Crăciun? Adevărul e că de Crăciun cu toții vrem să fim fericiți, dar să ne asigurăm că și cei de lângă noi sunt fericiți”, a scris în apelul pe care l-a postat pe contul său de Facebook, la sfârşitul lunii noiembrie, Lucia Oprean.

Aceasta a transmis atunci că cei care doresc să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor şi bunicilor din Sâncel pot să facă acest lucru susţinând fiecare, după buget, bunăvoinţă, achiziţionarea unor cadouri de Crăciun.

Aşa se face că, în acest răstimp, datorită implicării mai multor localnici, dar şi a unui român stabilit în Spania, care a trimis 1.500 de lei, precum şi a contribuţiei tinerei, respectiv 1.300 de lei, s-a strâns o importantă sumă de bani.

În total au fost realizate 320 de pachete, în valoare fiecare de circa 35 de lei. După ce toate plasele cu dulciuri şi fructe au fost strânse în patru căruţe, cadourile au fost oferite în cadrul unei acţiuni organizate duminică, trecând pe la fiecare casă, copiilor şi vârstnicilor din sat. Nu a lipsit nici Moş Crăciun, care a colindat pe tot traseul pe cei care îl aşteptau în poartă.

„Mulțumim din suflet celor care au ajutat și s-au implicat pentru ca acest VIS SĂ DEVINĂ REALITATE!!! Tot ce ne-am dorit a fost să ajungem în sufletele voastre și să aducem puţină fericire și zâmbete pe chipurile voastre. Sperăm ca toată lumea să fie mulțumită de implicarea noastră!!!! Vă mulțumim din suflet că ne-ați primit cu lacrimi în ochi, bucuria s-a văzut pe feţele voastre !!! Vă dorim sărbători fericite cu pace și căldură în suflet (sperăm să ne vedem și la anu)”, se arată în mesajul „transmis”, prin intermediul tinerei, de către Moş Crăciun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax