Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Cum a încurcat de cinci zile un cablu ”căzut” pe o stradă din Alba Iulia, circulația unor locuitori

Publicat

Un cablu aflat destul de aproape de carosabil, pe Calea Moților din Alba Iulia, încurcă circulația locuitorilor în zonă. Un cititor Alba24 spune că este greu de intrat în curte din cauza acestui cablu.

Mai mult decât atât, cititorul Alba24 spune că situația este așa de cinci zile.

”Joi, 24 iulie, s-a rupt un cablu pe strada Moților, dar încă nu s-a reparat. Vineri au fost câțiva <specialiști>, s-au certat al cui este și au plecat. Cum intrăm în curte cu mașina?”, se întreabă cititorul Alba24.

Reprezentanții Primăriei spun că acest cablu nu este parte din rețeaua administrată de ei. Ar putea fi vorba despre un cablu de utilități ce urmează să fie mutat sub carosabil, ca parte a lucrărilor de relocare a rețelei.

UPDATE: Potrivit Primăriei, este vorba despre un cablu de telecomunicații. Reprezentanții administrației locale au atenționat proprietarul rețelei să remedieze problema.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax